top of page

ONE NIGHT CAN BE LIFE CHANGEGING

Eén blik op de Henson Design collectie verklapt al dat alles uit de kast werd gehaald bij het ontwerpen en ontwikkelen van deze luxe bedden- en matrassenlijn. Henson Design combineert een vernieuwende kijk op ergonomie en gebruiksgemak met een verfijnde en stijlvolle vormgeving. Het resultaat is vijfsterrenslaapcomfort, voorzien van de meest innovatieve technologieën

Hoofdborden
Sussex
Roxan
Romance
Nixon
maddox
Brixton
Alexis
Matrassen

Henson Design matrassencollectie

 

Een goede, kwaliteitsvolle matras biedt je niet enkel de nodige ondersteuning, ze laat ook ruimte voor soepelheid en bewegingsvrijheid. De matrastypes Dualfoam en Angelic zijn zodanig afgestemd op de Henson Design bedbodems dat ze een luxe slaapervaring garanderen.

UNIEKE HOOG-LAAG POCKETVEER

Zowel Dualfoam als Angelic is verkrijgbaar in de uitvoering met schuimkern of met het exclusieve hoog-laagpocketveerbinnenwerk. Dit laatste veersysteem is een uniek Van Landschoot-concept. Door de afwisseling van hoge en lage veren krijgt de matras een actieve functie: waar ze lichte druk van je lichaam waarneemt, doen de hoge veren hun ondersteunende werk. Bij zwaardere drukpunten worden de lage, stevigere veren geactiveerd. Je lichaam geniet dus de hele nacht, in elke positie, van gecompenseerde ondersteuning. En dat voel je ’s ochtends!

Een bijkomende troef: een hoog-laagpocketmatras gaat langer mee! De matraskern wordt omringd door een kader van bandstaal die de hoog-laagspiralen mooi op hun plek houdt, ook op delicate zones zoals de rand van je bed. Dit gaat slijtage en veranderingen in de interne opbouw van je matras tegen. Zo geniet jij langer van je aankoop!

  • Ergonomische luxehotelmatrassen met 7 ondersteunende comfortzones

  • Hoogwaardige koudschuim in de hoes zorgt voor extrazacht ligcomfort

  • Verluchtingsringen zorgen voor goede luchtdoorstroming

  • Optimale drukverdeling en ergonomische ondersteuning zonder verlies van bewegingsvrijheid

  • Wasbare, hygiënische Tencel-hoes met vochtregulerende eigenschappen

  • Droog en koel in de zomer, heerlijk warm in de winter dankzij Tencel-vezels

Pootjes
Design
Vierkant
Rond
Hoek
bottom of page