top of page

Modern, landelijk, klassiek,... Uw keuken is onze passie. Onze keukens staan garant voor de beste kwaliteit. Door ons eigen atelier met uitgebreid machinepark zijn wij in staat om alles in eigen huis te vervaardigen. Zo kan u bij ons terecht voor het totaalpakket, van ontwerp tot plaatsing.

Ontwerp

Iedere keuken start bij een uniek idee. Door middel van een eerste kennismaking, trachten wij een keuken op maat van uw ideeën en wensen te ontwerpen. Dit is een proces dat we graag samen met onze klanten aangaan. We helpen u graag met de keuze voor een stijl, materialen en kleuren. Op basis hiervan wordt er een persoonlijke 3D tekening gemaakt van uw gewenste keuken, zodat u zich meteen helemaal in deze ruimte kan inleven.

Productie

Na de ontwerpfase gaat uw keuken in productie. Uw plannen worden in ons computergestuurd machinepark verwerkt en de productie kan dan van start gaan. Iedere stap van deze productie wordt door ons in ons eigen atelier gezet. Wij geven de plannen in, sturen de machines aan en monteren de verschillende stukken in elkaar tot onze puzzel mooi past.

IMG_0855.JPG

Plaatsing

Wanneer al het voorbereidende werk klaar is, gaan we over tot de plaatsing van uw keuken. Vanaf dit moment wordt uw droomkeuken ook voor u tastbaar. We plaatsen onze kasten met de nodige precisie en oog voor detail, zodat uw eindresultaat een mooi geheel vormt.

bottom of page